We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Larkollukas historie

Fra den spede starten i 1988 har Larkolluka utviklet seg til å bli en festuke i badebyen Larkollen for liten og stor. Fra 1988-2007 ble Larkolluka arrangert av Larkollen Showteam, sommeren 2006 etterlyste Larkollen Showteam sine etterfølgere, og Larkollteamet ble dannet av Alexander Larsen, Mats Bristol og Morten Solberg i resepsjonen på Støtvig Hotel sommeren 2007. Siden 2008 har Larkollteamet arrangert Larkolluka.

Larkolluka er et av sommerens høydepunkt, og både fastboende og feriegjester sørger for å legge ferien til Larkollen denne uka. Det er liten tvil om at Larkolluka har en spesiell betydning for de som har opplevd den.  

I et hav av aktiviteter er olabilløp, krabbefiskekonkurranse, sandslottkonkurranse, sykkelløp og kubbspill noen av favorittene som år etter år samler fastboende og sommergjester til liv og røre i Larkollen. Noen arrangementer dør ut og nye kommer til i løpet av årene som går.

Under Larkollen Showteam var revyen et av ukas høydepunkter, revyen hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Da Larkollteamet overtok stafettpinnen ble revyen byttet ut med standup, som nå er et fast innslag i Larkolluka og samler hundrevis til latter og moro i teltet hver fredag.

Dere stiger nå om bord i Larkollukas tidsmaskin og vil nå kunne scrolle dere tilbake i tid, vi vil utvikle siden fremover, men dere kan være med å gjøre den bedre! Vi ønsker gjerne å få innspill, bilder, informasjon og historier om tidligere Larkolluker, send oss en mail på post@larkolluka.no 

LARKOLLTEAMET

SHOWTEAMET

Hvordan finne historen vår ?

Hvordan orientere seg på historiesidene

Denne historiesiden fungerer slik at du kan scrolle deg bakover i tid. Hvis du vil hoppe rett til et årstall, som for eksempel ditt fødselsår så kan du bruke tidslinjen til høyre på siden. Tidslinjen har en søkefunksjon som enkelt kan ta deg til et årstall.

Logoer, programblad og bilder

Alle logoene på denne historiesiden tar deg vider til mer informasjon. Trykk på en logo og du finner en ny side.

Trykker du på programbladene kan du lese gjennom programmet i en pdf-fil.

Klikk på bildene for å gjøre de større. Da kan du også bla deg igjennom bildeserien.

Hva inneholder historiesidene

Fra 1988 til nå – Disse sidene inneholder bilder, faktabokser, programblad og en liten tekst om hvert år. Du finner også mer info om hvert år hvis du klikker på «les mer»-knappen.

Fra 30-tallet til 80-tallet – Her er informasjonen samlet sammen i tiårsperioder. Her fungerer samme prinsippet. Trykk på bildene og «les mer»-knappene og finn mer informasjon.

Den gule anda

Trykker du på «det går over i Larkollen»-logoen øverst på siden, kommer du tilbake til startsiden.

God fornøyelse!