Warning: Creating default object from empty value in /customers/1/4/0/larkolluka.no/httpd.www/historie/wp-content/themes/shareit/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Larkollen Showteam Larkollen Showteam – Larkolluka's historie

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Larkollen Showteam

Historien om Larkollen Showteam

Larkollen Showteam ble til på et juleball i 1987, stiftet der og da av festkomitèen – og sommeren etter var den første Larkolluka i nyere tid et faktum.

Med fra starten av var Knut Einar Veum, Werner Olsson, Martin Mathisen, Espen Bakkerud og Geir Bekkensten som sammen hadde lyst til å gjenoppta den gamle tradisjonen med en aktivitetsuke i Larkollen på sommeren. Larkollen Showteam er ikke en typisk demokratisk forening med valg og generalforsamling, men rett og slett en ”guttegjeng” som vil gjøre en innsats for Larkollen. Etter suksessen med Larkolluka i 1988 hadde Larkollen Showteams medlemmer store vyer og gikk hardt og bredt ut med arrangementer, også utenom Larkolluka. I 1989 og 1990 stod også Midtsommershow med kjente artister og digre budsjetter – og ikke særlig imponerende økonomiske resultater på plakaten. Temmelig raskt fant vi derfor frem til den oppskriften som – til vår, deltakerne og tilskuernes store glede – har vist seg å være en suksess:

Larkolluka, en aktivitetsuke for hele familien!

Dette har etter 1990 vært Larkollen Showteams hjertebarn. Den årlige aktivitetsuka har stadig gjennomgått forbedringer og endringer etter tiden og publikums ønsker. Noen aktiviteter har måttet lide for andre aktiviteters inntog.

Siden Larkollen Showteam ble startet i 1987 har medlemmer kommet og gått i et helt uanstrengt tempo. Dagens LST består av gründerne Knut Einar Veum, Werner Olsson og Espen Bakkerud samt Dag Aldar og Pål Bristol Støtvig som kom med i 1995. Tidligere medlemmer i LST er: Martin Mathisen (1987-1990), Geir Bekkensten (1987-1991), Andrè Sørling (1990) og Kjetil Roer (1995-1999).